Награђен рад наставнице математике на конкурсу „Час за углед“

Eduka baneri vesti drugi red sa strane 299x277pix-01-fit-129x160 Издавачка кућа „Едука“ већ другу годину заредом расписује наградни конкурс „Час за углед“, намењен наставницима разредне и предметне наставе за најбоље припреме угледних часова у основној школи.

За разлику од претходне године када је на Конкурсу учествовало око три стотине радова, ове године конкуренција је била већа. Стигло је близу петсто радова, са бројним додацима, прилозима, презентацијама, фотографијама, видео-снимцима, па су рецензенти имали деликатан задатак – да од одличних и вредних материјала изаберу оне најприменљивије у наставној пракси, а у многим случајевима, према мишљењу комисија, одлучивале су нијансе.

На овогодишњем Едукином конкурсу,учествовала је наставница математике Биљана Веселиновић. Њена припрема за наст.јединицу Питагорина теорема уврштена је у зборник репрезентативних припрема за угледне часове разредне и предметне наставе. Час за углед.
Свечана додела награда и диплома предвиђена је, као и прошле године, за Школски дан на Међународном сајму књига у Београду.

Питагорина теорема

Додај коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>