„Осмехни се здраво“ ликовни конкурс

 

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

У Парку Св. Саве  у Нишу  уприличена је додела награда ученицима који су учествовали  у ликовном конкурсу „Осмехни се здраво“. Награђен је ученик шестог разреда Александар Драганић . Овај конкурс је расписао Институт за јавно здравље у Нишу у оквиру кампање XXV недеља здравља уста и зуба. Награђени радови пласирали су се на републички конкурс који су расписали Институт за јавно здравље “Др Милан Јовановић Батут“, Заводи за јавно здравље Србије и Стоматолошки факултет Универзитета у Београду.

Конкурс је намењен деци у вртићима и ученицима основних школа у Републици Србији. Овогодишња кампања се обележава од 18. до 24. маја 2015. године. Циљ кампање XXV  недеље здравља уста у зуба је информисање и стицање знања, формирање исправних ставова и понашања појединаца у вези са очувањем и унапређењем здравља уста и зуба популације, а посебно деце и младих.

Додај коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>