Математика у мају

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Манифестација „Мај месец математике“, одржала се у Нишу од 15. до 24. маја. У организацији Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.  Преко 50 радионица и 20 предавања представљени су најмлађима, али и заинтересованим градђанима свих узраста  који су желели да се  увере колико је математика занимљива, лака и блиска свима.

Предавања се одржавају у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању и на Машинском факултету у Нишу.

У оквиру манифестације Мај месец математике, реализована је неакредитована трибина под називом „Пројектна настава математике“ на којој је гост – предавач био Доц.др Иван Анић, професор методике наставе математике на Природно-математичком факултету у Новом Саду. На трибини је било 20 учесника, углавном професора математике, из нишких основних и средњих школа.

Наставница математике, Биљана Веселиновић учествовала је на трибини са темом “ Апликације у инклузивној настави математике“.

Математика у мају

Додај коментар

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>